Interkerkelijk Koor, Papendrecht

Nieuws

Open repetitie

Loop je al langer rond met het idee om je aan te sluiten bij een koor, maar is het er nog niet van gekomen? Begin dan het nieuwe jaar goed door meteen een goed voornemen waar te maken. Op elke woensdagavond, vanaf 20.00 uur houdt het interkerkelijk koor Les Chantres uit Papendrecht een repetitie. Iedereen is welkom om te komen meezingen, kijken en luisteren en te ontdekken hoe gezellig en waardevol een koor kan zijn.

Les Chantres is al dertig jaar een begrip in Papendrecht. Het gemengde koor staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen en repeteert iedere woensdagavond in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat. Het repertoire bestaat uit gospelnummer, maar is wel zeer divers. Van rustige, klassieke gospels tot hedendaagse up-tempo nummers. Geen repetitie is hetzelfde en elk optreden is weer een verrassing.

Het koor treedt regelmatig op tijdens diverse kerkdiensten en geeft eens per twee jaar een groot optreden met een bekende artiest, zoals Sharon Kips en Pearl Joan. Ook de kleinere concerten die om het jaar gegeven worden, waarbij eigen solisten naar voren treden, zijn iedere keer weer een groot succes.

Zingen bij Les Chantres betekent veel meer dan alleen wat liedjes leren. Het is gezellig samen zijn, deel uitmaken van een groter geheel. Door de tips en aanwijzingen van de dirigent, leer je iedere repetitie weer een beetje beter zingen en werk je er samen naar toe om bij een uitvoering de prachtige teksten, over liefde, genade en hoop, zo goed mogelijk over te brengen.

Wie enthousiast geworden is, is woensdag vanaf 19.45 uur welkom in de Bethlehemkerk, Van der Palmstraat 1 in Papendrecht. Om 20.00 uur start de repetitie. Vooral mannenstemmen zijn erg welkom. De repetitie duurt tot 21.30 uur zonder een pauze.

Vragen kunt u mailen naar bestuur@leschantres.com en kijk op leschantres.com voor meer informatie over het koor.